Értékelőrendszerünk

Azontúl, hogy a túrákra és szállásokra vonatkozó értékelések és megjegyzések remek olvasmányt és nagy segítséget jelentenek más utasok számára is, ellenőrzési rendszerként is használjuk ezeket.  Egyrészt a közvetlen visszajelzések révén az utasok módosítási javaslatokat tehetnek az utazás/szállás színvonalának javítására vagy ötleteket adhatnak a felelősségteljes szemlélet kiterjesztésére, ugyanakkor kérdéseket is tehetnek fel az utazással/szállással kapcsolatban. Mivel számunkra nagyon fontosak az őszinte észrevételek, minden megjegyzést megjelentetünk az oldalon módosítás nélkül, és csak olyan megjegyzések kerülhetnek fel, akikről biztosan tudjuk, hogy részt vett az adott túrán vagy szállás helyen (mivel rajtunk keresztül foglalt).

Minden észrevételt magunk is megnézünk, és ha úgy látjuk, hogy egy szolgáltató nem teljesítette vállalásait, megtesszük a szükséges lépéseket. A nálunk hirdetők – már csak szemléletükből fakadóan is – jellemzően minőségi szolgáltatást nyújtanak, de előfordulhat, hogy olyan probléma merül fel, amelyre ők sem voltak felkészülve. Ilyen esetekben a visszajelzések is segíthetnek, hogy az adott problémát – akár a mi segítségünkkel – kezelni tudják és többet ne fordulhasson elő. Ugyanakkor, ha a felmerülő problémákat nem sikerül megfelelően kezelni és/vagy a szolgáltató nem tartja be felelősségteljes turizmussal kapcsolatos vállalásait, az adott túrát vagy akár magát a szolgáltatót, kénytelenek vagyunk törölni az adatbázisból.

Különböző emberek, különbözőképpen élnek meg és értékelnek dolgokat, ezért az értékelések szórása az „Életem legjobb nyaralása volt”-tól a „Pocsék nyaralás volt”-ig nagy lehet. Ezért úgy érezzük, hogy a szolgáltatókkal szemben, akkor járunk el korrekt módon, ha lehetőséget adunk számukra, hogy a megjegyzésekre reagálhassanak, így ezt a lehetőséget is biztosítjuk az értékeléseknél. 

Utazások

Egyéni (1)

Kiscsoportos (3)

Nászutas (1)

1-2 hét (2)

15-30 nap (1)

Gyalogtúra (1)

Kulturális utazás (2)

Szállások

Vízparti (1)

Falusi/Vidéki (1)

Célterületek

Ázsia (2)

Közel-Kelet/Észak-Afrika (2)