Szállásadóknak

Négy ok, amiért érdemes a Felelősségteljes Utazás oldalon hirdetned:

  1. Érdeklődőket és foglalásokat irányítunk hozzád.
  2. Részese lehetsz egy olyan üzleti körnek, ahol a tagok célja a turizmus fejlesztése, és amelynek tagjait az utasok és a média a felelősségteljes utazásban élenjáróként ismer el.
  3. Hirdetéseidben, kommunikációdban használhatod a Felelősségteljes Utazás logót.
  4. Szezonális ajánlataidat megosztjuk Facebook oldalunkon, és lehetőséged van bemutatni szállásodat Blog oldalunkon is. 


Hogyan működünk?

Az oldalunkon a Felelősségteljes Utazás tagjaként megjelenő hirdetésed iránt érdeklődők e-mailjeit automatikusan továbbítjuk neked, és arra kérünk, hogy az érdeklődővel minél előbb vedd fel a kapcsolatot.
Ezek után saját telefonodról/e-mail címedről egyszerűen fel tudod venni a kapcsolatot potenciális vendégeddel, és közvetlenül meg tudod vele beszélni a szállásfoglalás részleteit.
A megvalósult foglalások visszaigazolása – egyelőre – szintén e-mailben történik.


Kiket hirdetünk?

Olyan szállásokat, amelyek megfelelnek a felelősségteljes utazás alapelveinek és elvárásainknak. Az elvárásokról részletesebben a Kritériumrendszer oldalon olvashatsz.


Kiket nem hirdetünk?

Hiszünk benne, hogy a turizmus legtöbb formája lehet felelősségteljes, de van néhány dolog, amely túlságosan sérti a felelősségteljes utazás alapelveit, ezért ezeket nem hirdetjük. Ezekről bővebb információt az Amit nem hirdetünk oldalon találsz.


Mennyibe kerül?

A Felelősségteljes Utazás tagjai az éves bevételükön alapuló éves tagsági díjat fizetnek, valamint jutalék-alapú hirdetési díjat minden létrejött és befizetett foglalás után. 
A foglalások után fizetett hirdetési díj, illetve a foglalási arányszám (amely azt mutatja meg, hogy a neked küldött érdeklődésekből hány foglalás és befizetés lett) határozza meg a tagsági szinted, amely alapján az egyéb szolgáltatások igénybevételére jogosulttá válsz. Például ez határozza meg azt, hogy milyen intenzitással hirdetünk téged, illetve utazásaidat.


A taggá válás lépései:

  1. Ha úgy érzed, megfelelsz a Felelősségteljes Utazás kritériumainak és szállásajánlatodnak az oldalon a helye, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, melyet követően a további részletekről tájékoztatunk, és jelentkezési lapot küldünk neked.
  2. Küldd vissza a megadott e-mail címre a kitöltött jelentkezési lapot (amely tartalmazza rövid bemutatkozásodat, felelősségteljes turizmus iránti elkötelezettségedet, valamint linket szállásod online elérhetőségeihez) és a Felelősségteljes Utazási Szabályzatodat. Jelentkezés esetén mindenképpen szükség van annak bizonyítására, hogy működésed felelősségteljes módon történik.
  3. A megküldött anyagokat néhány (max. 10) napon belül átnézzük és ellenőrizzük, majd annak elfogadásáról visszajelzünk számodra.
  4. Amennyiben a megküldött anyagok alapján megfelelsz a felelősségteljes utazás alapelveinek és elvárásainak, megküldjük számodra azt az adatlapot, amely alapján a szállásodra vonatkozó információk az oldalra feltöltésre kerülnek. Az adatlapra a szállással kapcsolatos legfontosabb információk – szolgáltatások, árak és feltételek, megközelítés – mellett a felelősségteljes megvalósításra vonatkozó információk megadására van lehetőség, valamint mellékelhetsz képeket és az elhelyezkedésre vonatkozó térképet is, amelyek még vonzóbbá tehetik ajánlatodat. Mivel ez alapján kerül kialakításra az a felület, amelyet a potenciális vendégek látnak, kérjük, hogy az adatlapot részletesen, pontosan és a valóságnak megfelelően töltsd ki. 
  5. A beérkezett információk alapján (néhány napon belül) feltöltjük az oldalra az általad hirdetni kívánt szállás részleteit, amely így minden érdeklődő számára láthatóvá válik, és elindulhatnak a lekérések és érdeklődések.


Fontos!
Kérjük, hogy a felelősségteljes alapelveknek való megfelelésre vonatkozó leírásod minden esetben legyen egyedi és szállás specifikus. Ha a tartalom túl általános vagy máshonnan másolt, akkor nem fog átmenni az ellenőrző rendszerünkön, és újra kell majd írnod.

Utazások

Egyéni (3)

Kiscsoportos (9)

Nászutas (1)

Önkéntesség (2)

Egy hétnél rövidebb (2)

1-2 hét (6)

15-30 nap (2)

Tengerpart (2)

Kalandtúra (2)

Gyalogtúra (2)

Kulturális utazás (8)

Szafari (2)

Szállások

Hazai (5)

Vízparti (1)

Hegyvidéki (3)

Falusi/Vidéki (6)

Apartman (1)

Vendégház (5)

Célterületek

Magyarország (5)

Európa (3)

Afrika (2)

Ázsia (3)

Közel-Kelet/Észak-Afrika (2)