Szállásadóknak

Négy ok, amiért érdemes a Felelősségteljes Utazás oldalon hirdetned:

  1. Érdeklődőket és foglalásokat irányítunk hozzád.
  2. Részese lehetsz egy olyan üzleti körnek, ahol a tagok célja a turizmus fejlesztése, és amelynek tagjait az utasok és a média a felelősségteljes utazásban élenjáróként ismer el.
  3. Hirdetéseidben, kommunikációdban használhatod a Felelősségteljes Utazás logót.
  4. Szezonális ajánlataidat megosztjuk Facebook oldalunkon, és lehetőséged van bemutatni szállásodat Blog oldalunkon is. 


Hogyan működünk?

Az oldalunkon a Felelősségteljes Utazás tagjaként megjelenő hirdetésed iránt érdeklődők e-mailjeit automatikusan továbbítjuk neked, és arra kérünk, hogy az érdeklődővel minél előbb vedd fel a kapcsolatot.
Ezek után saját telefonodról/e-mail címedről egyszerűen fel tudod venni a kapcsolatot potenciális vendégeddel, és közvetlenül meg tudod vele beszélni a szállásfoglalás részleteit.
A megvalósult foglalások visszaigazolása – egyelőre – szintén e-mailben történik.


Kiket hirdetünk?

Olyan szállásokat, amelyek megfelelnek a felelősségteljes utazás alapelveinek és elvárásainknak. Az elvárásokról részletesebben a Kritériumrendszer oldalon olvashatsz.


Kiket nem hirdetünk?

Hiszünk benne, hogy a turizmus legtöbb formája lehet felelősségteljes, de van néhány dolog, amely túlságosan sérti a felelősségteljes utazás alapelveit, ezért ezeket nem hirdetjük. Ezekről bővebb információt az Amit nem hirdetünk oldalon találsz.


Mennyibe kerül?

A Felelősségteljes Utazás tagjai az éves bevételükön alapuló éves tagsági díjat fizetnek, valamint jutalék-alapú hirdetési díjat minden létrejött és befizetett foglalás után. 
A foglalások után fizetett hirdetési díj, illetve a foglalási arányszám (amely azt mutatja meg, hogy a neked küldött érdeklődésekből hány foglalás és befizetés lett) határozza meg a tagsági szinted, amely alapján az egyéb szolgáltatások igénybevételére jogosulttá válsz. Például ez határozza meg azt, hogy milyen intenzitással hirdetünk téged, illetve utazásaidat.


A taggá válás lépései:

  1. Ha úgy érzed, megfelelsz a Felelősségteljes Utazás kritériumainak és szállásajánlatodnak az oldalon a helye, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, melyet követően a további részletekről tájékoztatunk, és jelentkezési lapot küldünk neked.
  2. Küldd vissza a megadott e-mail címre a kitöltött jelentkezési lapot (amely tartalmazza rövid bemutatkozásodat, felelősségteljes turizmus iránti elkötelezettségedet, valamint linket szállásod online elérhetőségeihez) és a Felelősségteljes Utazási Szabályzatodat. Jelentkezés esetén mindenképpen szükség van annak bizonyítására, hogy működésed felelősségteljes módon történik.
  3. A megküldött anyagokat néhány (max. 10) napon belül átnézzük és ellenőrizzük, majd annak elfogadásáról visszajelzünk számodra.
  4. Amennyiben a megküldött anyagok alapján megfelelsz a felelősségteljes utazás alapelveinek és elvárásainak, megküldjük számodra azt az adatlapot, amely alapján a szállásodra vonatkozó információk az oldalra feltöltésre kerülnek. Az adatlapra a szállással kapcsolatos legfontosabb információk – szolgáltatások, árak és feltételek, megközelítés – mellett a felelősségteljes megvalósításra vonatkozó információk megadására van lehetőség, valamint mellékelhetsz képeket és az elhelyezkedésre vonatkozó térképet is, amelyek még vonzóbbá tehetik ajánlatodat. Mivel ez alapján kerül kialakításra az a felület, amelyet a potenciális vendégek látnak, kérjük, hogy az adatlapot részletesen, pontosan és a valóságnak megfelelően töltsd ki. 
  5. A beérkezett információk alapján (néhány napon belül) feltöltjük az oldalra az általad hirdetni kívánt szállás részleteit, amely így minden érdeklődő számára láthatóvá válik, és elindulhatnak a lekérések és érdeklődések.


Fontos!
Kérjük, hogy a felelősségteljes alapelveknek való megfelelésre vonatkozó leírásod minden esetben legyen egyedi és szállás specifikus. Ha a tartalom túl általános vagy máshonnan másolt, akkor nem fog átmenni az ellenőrző rendszerünkön, és újra kell majd írnod.

Utazások

Egyéni (1)

Kiscsoportos (4)

Nászutas (1)

1-2 hét (3)

15-30 nap (1)

Tengerpart (1)

Gyalogtúra (2)

Kulturális utazás (3)

Szállások

Hazai (1)

Vízparti (1)

Falusi/Vidéki (2)

Apartman (1)

Vendégház (1)

Célterületek

Magyarország (1)

Európa (1)

Ázsia (2)

Közel-Kelet/Észak-Afrika (2)