Utazásszervezőknek

Négy ok, amiért érdemes a Felelősségteljes Utazás oldalon hirdetned:

  1. Érdeklődőket és foglalásokat irányítunk hozzád.
  2. Részese lehetsz egy olyan üzleti körnek, ahol a tagok célja a turizmus fejlesztése, és amelynek tagjait az utasok és a média a felelősségteljes utazásban élenjáróként ismer el.
  3. Hirdetéseidben, kommunikációdban használhatod a Felelősségteljes Utazás logót.
  4. Ajánlatodat megosztjuk a Facebook oldalunkon, és lehetőséged van bemutatni Blog oldalunkon is. 


Hogyan működünk?

Az oldalunkon a Felelősségteljes Utazás tagjaként megjelenő hirdetésed iránt érdeklődők e-mailjeit automatikusan továbbítjuk neked, és arra kérünk, hogy az érdeklődővel minél előbb vedd fel a kapcsolatot.
Ezek után saját telefonodról/e-mail címedről egyszerűen fel tudod venni a kapcsolatot potenciális utasoddal, és közvetlenül meg tudod vele beszélni az utazás részleteit.
A megvalósult foglalások visszaigazolása – egyelőre – szintén e-mailben történik.


Kiket hirdetünk?

Olyan utazásszervezőket, amelyek megfelelnek a felelősségteljes utazás alapelveinek és elvárásainknak. Az elvárásokról részletesebben a Kritériumrendszer oldalon olvashatsz.


Kiket nem hirdetünk? 

Hiszünk benne, hogy a turizmus legtöbb formája lehet felelősségteljes, de van néhány dolog, amely túlságosan sérti a felelősségteljes utazás alapelveit, ezért ezeket nem hirdetjük. Ezekről bővebb információt az Amit nem hirdetünk oldalon találsz


Mennyibe kerül?

A Felelősségteljes Utazás tagjai az éves bevételükön alapuló éves tagsági díjat fizetnek, valamint jutalék-alapú hirdetési díjat minden létrejött és befizetett foglalás után. 
A foglalások után fizetett hirdetési díj, illetve a foglalási arányszám (amely azt mutatja meg, hogy a neked küldött érdeklődésekből hány foglalás és befizetés lett) határozza meg a tagsági szinted, amely alapján az egyéb szolgáltatások igénybevételére jogosulttá válsz. Például ez határozza meg azt, hogy milyen intenzitással hirdetünk téged, illetve utazásaidat.


A taggá válás lépései:

  1. Ha úgy érzed, megfelelsz a Felelősségteljes Utazás kritériumainak és utazási ajánlatodnak az oldalon a helye, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, melyet követően a további részletekről tájékoztatunk, és jelentkezési lapot küldünk neked.
  2. Küldd vissza a megadott e-mail címre a kitöltött jelentkezési lapot (amely tartalmazza rövid bemutatkozásodat, felelősségteljes turizmus iránti elkötelezettségedet, valamint linket irodád online elérhetőségeihez) és a Felelősségteljes Utazási Szabályzatodat. Jelentkezésed vonatkozhat egy útra vagy akár többre is, de minden esetben szükség van annak bizonyítására, hogy működésed és/vagy az adott út megvalósítása felelősségteljes módon történik.
  3. A megküldött anyagokat néhány napon belül átnézzük és ellenőrizzük, majd annak elfogadásáról visszajelzünk számodra.
  4. Amennyiben a megküldött anyagok alapján megfelelsz a felelősségteljes utazás alapelveinek és elvárásainak, megküldjük számodra az egyes utakra vonatkozó adatlapot, mely alapján az adott túra az oldalra feltöltésre kerül. Az adatlapra az utazással kapcsolatos legfontosabb információk – útvonal, árak és feltételek, indulási időpontok – mellett a felelősségteljes megvalósításra vonatkozó információk megadására van lehetőség, valamint mellékelhetsz képeket és útvonal-térképet is, amelyek még vonzóbbá tehetik ajánlatodat. Mivel ez alapján kerül kialakításra az a felület, amelyet a potenciális utasok látnak, kérjük, hogy az adatlapot részletesen, pontosan és a valóságnak megfelelően töltsd ki.  
  5. A beérkezett információk alapján (néhány napon belül) feltöltjük az oldalra az általad hirdetni kívánt utazás részleteit, amely így minden érdeklődő számára láthatóvá válik, és elindulhatnak a lekérések és érdeklődések.


Fontos!
Kérjük, hogy a felelősségteljes alapelveknek való megfelelésre vonatkozó leírásod minden esetben legyen egyedi és túra specifikus. Ha a tartalom túl általános vagy máshonnan másolt, akkor nem fog átmenni az ellenőrző rendszerünkön, és újra kell majd írnod.

Utazások

Egyéni (1)

Kiscsoportos (4)

Nászutas (1)

1-2 hét (3)

15-30 nap (1)

Tengerpart (1)

Gyalogtúra (2)

Kulturális utazás (3)

Szállások

Hazai (1)

Vízparti (1)

Falusi/Vidéki (2)

Apartman (1)

Vendégház (1)

Célterületek

Magyarország (1)

Európa (1)

Ázsia (2)

Közel-Kelet/Észak-Afrika (2)